Haar leven loopt als een zonnetje.

Ze heeft een fantastische echtgenoot met een goedlopend bedrijf en woont in een prachtige woning in een chique wijk in Bergen. De kinderen zijn volwassen en er zijn veel interessante vrienden om het leven te vieren. Ze reist de wereld rond en heeft alles wat haar hartje begeert. Het leven is goed. Heel goed.

Totdat twee rechercheurs haar wreed uit haar heerlijke leven wakker schudden. Haar man is samen met een vreemde vrouw gevonden in een oud hippiebusje op een verlaten parkeerplaats. Michelle ontwaakt uit de mooie droom die het leven leek te zijn en wordt gedwongen oplossingen te vinden voor problemen die vergaande gevolgen hebben voor haar en haar kinderen. De stapel leugens, die het fundament lijken te zijn van haar leven, wordt steeds groter. En als het lijkt of het leven haar weer toelacht, moet ze weer verkassen en wordt ze meegenomen in een gevaarlijk spel in een tropisch paradijs.

Ontwaakt is te koop via Leessst en de bekendere boekwinkels. Net als Verstild water een zachte thriller met een klein feelgood sausje.

ISBN: 9789491863653

Uitgeverij: Leessst

Vorm: Softcover & Ebook

1e verschijningsdatum: september 2021

RECENSIES

Warm, toegankelijk, spannend

Was Bijls’ debuutroman ‘Verstild water’ al veelbelovend, in deze tweede telg overtreft zij zichzelf. Op alle fronten, schrijfstijl, constructie, karakteriseringen en dialogen, laat de auteur zien zichzelf te hebben ontwikkeld. Vooral de constructie van ‘Ontwaakt’ is net nog iets geraffineerder. De warme, toegankelijke schrijfstijl en het inlevingsvermogen, zijn gebleven en net als in ‘Verstild water’ weet Bijl ook nu te emotioneren terwijl er toch ook fijne, spannende momenten voorbij komen. De ontwikkeling die het hoofdpersonage doormaakt, is goed getroffen en geloofwaardig.

Hanneke Timor Centi (hanneketimorcenti & bol.com)

Zalig spannend

Ik ben pas halverwege met lezen maar wat geniet ik van elk hoofdstuk. Ik kan bijna niet stoppen als ik begin met lezen. Spannend spannend spannend….ik kijk nu al uit naar boek nummer drie.

Vicky Croesen (Leessst)

Echt een aanrader!

Wat een heerlijk boek! Spannend genoeg om door te lezen en als je het uit hebt, leg je met een goed gevoel het boek weg. Én het leest makkelijk. Fijn is dat. Je wordt door Karin Bijl’s schrijfstijl nieuwsgierig gemaakt om door te blijven lezen. Mooie opvolger na haar debuut Verstild Water. Aan te raden!

Gozomalta (Bol.com)