Voorkant omslag boek Verlicht van Karin Bijl

Ik haal een paar keer adem om opnieuw te gaan rennen, draai me nog een keer om naar het Fort en voel de moed in mijn schoenen zakken.

Ik staar naar een lichtje boven het Fort. Het beweegt van boven naar beneden, alsof het danst. 

Iemand die iets zoekt?

Ik ben gezien.

Op een van de vele wandelingen die journaliste Franka met haar mopshondje door de duinen van Den Helder maakt, ontdekt ze iets vreemds. Er verdwijnt iemand in een van de gaten van de Stelling en de volgende dag blijkt daar een man te zijn overleden. Maar dit is niet dezelfde persoon. Franka, wiens leven op een doodsaai spoor zit, zet haar tanden in een zoektocht naar antwoorden. Ze hoopt dat dit hét verhaal wordt voor haar eerste boek.

Verlicht is de nieuwste thriller van Karin Bijl die zich afspeelt rond Fort Kijkduin en de Stelling in Den Helder. Een mysterieuze plek die tot de verbeelding speelt. Komt Franka los van het verleden en wordt haar zoektocht beloond, of stort ze zich samen met haar demonen nog verder in het ongeluk.

Verlicht is te koop bij Leessst en bij de bekendere boekwinkels. Net als Ontwaakt een zachte thriller met een klein feelgood sausje.

ISBN: 9789491863769

Uitgeverij: Leessst

Vorm: Softcover

1e verschijningsdatum: november 2022