Wat gebeurt er met je als je partner,
die je dacht redelijk te kennen,
al drie maanden vermist is?

Sanne woont samen met kater Meneer Jansen in Zaandam. Ze pakt haar leven stukje bij beetje weer op na de verdwijning van Max. Ondersteund door oude en nieuwe vrienden ontrafelt ze in kleine stapjes wat er is gebeurd. Onverwachte gebeurtenissen brengen haar van ‘koekvreters-stad’ Zaandam naar het zilte Den Helder, waar ze stuit op de onthutsende waarheid en komt tot een verbijsterende conclusie.

Verstild water is overal te koop! Bij de bekende verkoopadressen en natuurlijk de lokale boekhandels! Wil je dat ik er iets in schrijf? Bestel de boeken dan via Leessst.com

ISBN: 9789491863431

Uitgeverij: Leessst

Vorm: Softcover & Ebook

1e verschijningsdatum: juli 2020

Pagina’s: 260

RECENSIES

Grote indruk gemaakt

Hoi Karin, ik heb Verstild Water gelezen en had tranen in mijn ogen. Zo goed geschreven. Je boek heeft diepe indruk op mij gemaakt, ondanks dat ik veel lees blijft het mij bij. Misschien omdat ik net als Sanne een doorzetter ben en blijf doorgaan tot ik alles weet. Ga a.u.b. verder met schrijven.

Cornelia

In één adem

Boek in een adem uitgelezen. Leest gemakkelijk, spannend en een verrassend eind.

Tineke  (Bol.com)

Warme karakters

Warme karakters en omzien naar elkaar, een feelgood thriller met een mysterieus randje.

Annette, Birdy’s boeken (Bol.com)

Vlotte en toegankelijke schrijfstijl

Met Verstild water levert Karin Bijl een veelbelovend debuut af. Haar schrijfkilometers deed deze auteur op middels het schrijven van korte verhaal en dat zij niet geheel onervaren is, is te merken. Bijl hanteert een vlotte en toegankelijke schrijfstijl en de constructie van het verhaal rond Sanne en de verdwijning van haar Max, is prima.

Hanneke Timor Centi (Bol.com)